WELCOME ON BOARD!

INCHIRIERE AERONAVA

Daca ai nevoie sa inchiriezi aeronava cu tot cu echipaj WET-LEASE, ACMI, DAMP LEASE, AD-HOC, Charter Flight, contact:

commercial@airbucharest.ro

ORAR AEROPORTURI

AirBucharest va pune la dispozitie orarul aeroporturilor din Romania. Puteti verifica on time plecarile si sosirile din aeroporturi ...

BILETE CHARTER

AirBucharest va invita in destinatii, precum: TURCIA, SPANIA, DUBAI Rezerva din timp bilet, pentru acces la ofertele noastre cele mai bune!

MODALITATI DE PLATA

Air Bucharest vine in sprijinul dumneavoastra si a diversificat modalitatile de plata la distanta, usurandu-va astfel ...

info@airbucharest.ro

Compania Air Bucharest

AIR BUCHAREST este o companie aeriană de chartere și zboruri AD­HOC înființată în 2010 de Hasan și Oana Yapici.

"Principalul scop al înființării companiei a fost să susțină activitatea Agenției de turism KUSADASI, privind operarea curselor Charter pe destinațiile de vacanță TURCIA, GRECIA, SPANIA, EGIPT și DUBAI. Dar în anii care au trecut am reușit să diversificăm foarte mult activitatea companiei.”

Astfel, în afara curselor charter turistice de vară, am zburat:
..................................................
- în Europa, Asia și Africa
- pentru NATO
- în scopuri umanitare,
- în misiuni guvernamentale pentru evacuarea din zonele de conflict Libia, Afganistan, Siria și Sudan


Bazele companiei Air Bucharest s­-au pus cu un Boeing 737­- seria 300 cu 168 locuri. Boeing 737 este cel mai raspândit avion din lume. Avionul este atât de popular încât la fiecare 5 secunde, unul decolează, și în orice moment sunt peste 4000 de avioane în aer din acest model.

În 2015 flota s­-a mărit cu încă o aeronava Boeing 737­​ - seria 4​00, de 163​ locuri. Domnul Hasan Yapici și­-a format o echipă de profesioniști: personal de zbor, tehnic și de conducere, cu înaltă calificare și experiență în aviație.

Aceasta, oferă garanția că activitatea acestei companii se desfăsoară în condiții de maximă siguranță, asigurând totodată confortul pasagerilor și un transport ideal spre destinațiile alese.

Deviza noastră un fel nou de a zbura spre o destinație de vis, în condiții de sigurantă și confort și ofertele turistice diversificate ne duce cu gândul la mărirea flotei.