WELCOME ON BOARD!

INCHIRIERE AERONAVA

Daca ai nevoie sa inchiriezi aeronava cu tot cu echipaj WET-LEASE, ACMI, DAMP LEASE, AD-HOC, Charter Flight, contact:

commercial@airbucharest.ro

ORAR AEROPORTURI

AirBucharest va pune la dispozitie orarul aeroporturilor din Romania. Puteti verifica on time plecarile si sosirile din aeroporturi ...

BILETE CHARTER

AirBucharest va invita in destinatii, precum: TURCIA, SPANIA, DUBAI Rezerva din timp bilet, pentru acces la ofertele noastre cele mai bune!

MODALITATI DE PLATA

Air Bucharest vine in sprijinul dumneavoastra si a diversificat modalitatile de plata la distanta, usurandu-va astfel ...

info@airbucharest.ro

Echipaj - Prezentare

Pe parcursul celor peste 5 ani de activitate echipajele au fost atent selecționate astfel, piloții comandanți, fără excepție, au experientă de zbor cu peste 10.000 ore de zbor.
Echipajele de cabină sunt antrenate pentru a asigura în primul rând siguranța zborului si a pasagerilor. Pregătirea echipajelor se face pe baza reglementarilor internațional in vigoare.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română supraveghează ca activitatea echipajelor de cabină să se desfașoare la standardele cerute de forurile internaționale de specialitate.

Atât EASA cât și AACR au acreditat compania Air Bucharest și au considerat de fiecare data ca echipajele Air Bucharest sunt foarte bine pregătite și se pot compara cu oricare companie aeriană din Europa și nu numai.